divendres, 21 de febrer de 2014

Pensaments inconnexes - CXXXVI -

De sessions de bombo, platerets i...


Us voldria recomanar algunes coses. Heu escoltat mai la Simfonia núm. 3 en La menor "Escocesa" de Felix Mendelssohn? I el Concert per a piano i orquestra per a la mà esquerra de Ravel?
Si no vau anar a l'Auditori de Barcelona, demà a les 9 del vespre, us podreu apropar a l'Auditori de Sant Cugat a escoltar l'OBC, amb un reforç de percussionistes al concert per a piano.Si no fos el cas, o ho trobéssiu massa clàssic, i si us agrada la marimba, dimarts 25/02 a la Sala Joan Anglada de l'Atlantida de Vic a les 20h, o bé al Prat el dia 7/03, o fins i tot a Sabadell el 14/03...

Tot i que, si preferiu la dansa contemporània, jo no em perdria (de fet espero no fallar), l'espectacle del Mercat de les Flors del 27 fins el 30 de Març: ROSES Drumming Live.

Va canviem de tema.
Us agrada la fotografia? Ja heu anat a la Virreina? I al MNAC? No es poden deixar perdre cap de les dues exposicions. Són boníssimes.

Ah! Ahir vaig anar al concert de Zenet a la sala 2 de l'Auditori.
Molt bo. Es fa acompanyar per uns músics excepcionals: Contrabaix, bateria, trombó de vares, violí i guitarra. Amb un so al més pur estil de Django Reinhart i Stephane Grapelli. Net. Virtuós. Encomanadís.
Tot el recull molt ben triat davant un public que volia fruir i compartir les cançons.


Tal vegada, sols se li podria retreure alguns comentaris ambigus i que, potser, no feia falta ser fets. Tenia la gent entregada i havia anat a escoltar la seva música.
Però en cap moment va dir res directament ofensiu.

Zenet va estar simpàtic, ocurrent, graciós. I va cantar amb total entrega. Com tota la banda.

Un concert molt recomanable.

2 comentaris:

mar ha dit...

Quantes recomanacions!
Me les apunto totes ... potser alguna caurà!
Petons de divendres poeta!

fanal blau ha dit...

Amb una agenda tan plena...com hem de trobar l'estona per veure'ns????
Llàstima que dimarts tinc classe i no me la puc saltar...que sinó m'acostaria a Vic...
Petons enyorats!